A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ІНФОРМАЦІЙНА БРОШУРА МІНОБОРОНИ «РОДИНАМ ЗАХИСНИКІВ»

ІНФОРМАЦІЙНА БРОШУРА МІНОБОРОНИ «РОДИНАМ ЗАХИСНИКІВ»

Міністерство оборони України розробило брошуру «Родинам захисників», у якій надаються роз’яснення, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах Захисників та Захисниць та проінформувати членів сімей військових про канали комунікації із Збройними Силами України. Інформаційна пам’ятка містить відповіді на найпопулярніші запитання, зокрема, до кого звертатися у тій чи іншій ситуації, необхідні контакти та ряд корисних порад, що можуть бути використані при спілкуванні із військовими. Посилання на брошуру: https://rada.info/upload/users_files/04400021/43933074edd7c17bb22ff8b0559f56c4.pdf

15:29 20.09.2023

Дотримання правил безпеки при користуванні газом збереже вам життя.

Дотримання правил безпеки при користуванні газом збереже вам життя.

На жаль, через недотримання правил безпеки при користуванні газом мали місце нещасні випадки. Зокрема, отруєння чадним газом, пожежі та інші аварійні ситуації. Збережіть своє життя та здоров’я, дотримуйтеся правил безпеки при використанні газу в побуті.

08:46 20.09.2023

Оновлюй дані в ТЦК

Оновлюй дані в ТЦК

Важливо актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилити спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

11:04 05.09.2023

ДСНС України у Вінницькій області закликає!

ДСНС України у Вінницькій області закликає!

ДСНС України у Вінницькій області закликає громадян не вчиняти даних дій, адже від того ви робите шкоду лише самим собі. Так і за такі вчинки Ви можете понести адміністративну та кримінальну відповідальність. Відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення за самовільне спалювання рослинних решток на громадян накладається штраф у сумі від 3 060 до 6 120 грн, а на посадових осіб від 15 300 до 21 420 грн. ! Осінню збільшується кількість пожеж у житловому секторі громадян. Здебільшого виникають пожежі у допоміжних спорудах та будівлях господарства, адже через порушення правил пожежної безпеки люди спалюють сміття поблизу даних будівель, сіносховищ чи місць зберігання грубих кормів для худоби. В цей період погода особливо вітряна і через пориви вітру полумʼя легко перекидається на досить значну відстань. Бережіть своє здоровʼя та майно!

10:22 04.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь