Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святкування Дня Святого Миколая та відкриття новорічної ялинки в смт. Вендичани.

Святкування Дня Святого Миколая та відкриття новорічної ялинки в смт. Вендичани.

День Святого Миколая – свято з особливим шармом. Саме в цей день в Вендичанській громаді відбулося відкриття новорічної ялинки. Незважаючи на примхи погоди на центральній площі панувала святкова атмосфера. Селищний голова Анатолій Єфремов щиро привітав з Днем Святого Миколая і наступаючими новорічними та різдвяними святами дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива, побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення. Діти мали можливість поспілкуватися зі Святим Миколаєм, розказати йому святковий вірш, потанцювати, взяти участь у конкурсах. Всі присутні діти отримали святкові новорічні подарунки. Щасливі усмішки на обличчях малечі стали головною нагородою для організаторів свята.

10:05 21.12.2021

Відкриття сучасного спортивного майданчика в смт. Вендичани.

Відкриття сучасного спортивного майданчика в смт. Вендичани.

За ініциативи селищного голови Анатолія Єфремова наша громада взяла участь в конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади» з проектом «Будівництво сучасного шкільного волейбольно-баскетбольного спортивного майданчика на території Вендичанської СЗШ 1-3 ступенів, гімназії за адресою: Вінницька область, Могилів-Подільський район, смт. Вендичани, вул. Соборна,73». Безпосередню участь в написанні та реалізації проекту брали участь директор Опорного закладу «Вендичанський ліцей» Людмила Пріян та спеціаліст 1-ї категорії апарату Вендичанської селищної ради Руслан Кузик. Загальна вартість проекту складає 1498099,00. Видатки бюджету Вендичанської селищної ради складають 968099,00 грн. Співфінансування Вінницької обласної ради 350000,00 грн. Співфінансування наших спонсорів складає 180000,00 грн: БО «БФ «МХП-Громаді» (70000,00 грн.), керівник Володимир Гнатишин, ПСП «Вікторія» (60000,00 грн.), керівник Ярослав Єфремов, ФГ «Явір» (50000,00 грн.), керівник Іван Крижанівський. В рамках проекту було закуплено спортивне обладнання та побудований волейбольно-баскетбольний спортивний майданчик зі штучним антитравматичним резиновим покриттям, огороджений металевим металевим забором. Велика подяка всім, хто реальними справами долучився до даного проекту. З нагоди відкриття спортивного майданчика до ОЗ «Вендичанський ліцей» завітав голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, голова Могилів-Подільської районної ради Іван Телеватюк, депутат обласної ради Анатолій Крижанівський, підприємці Іван Крижанівський та Карен Бзнуні. Гостей радо зустрічали та ділилися своїми досягненнями і планами на майбутнє голова селищної ради Анатолій Єфремов, начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Роман Трачук та директор Опорного закладу «Вендичанський ліцей» Людмила Пріян. Спортивні команди хлопчиків і дівчат ліцею демонстрували свої досягнення, звучали веселі пісні, а члени хореографічної студії «Креатив» подарували запальний танець. Тепер наші дітки зможуть займатися волейболом, баскетболом та міні-футболом на сучасному майданчику зі штучним покриттям.

10:00 21.12.2021

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Про одну з найбільших катастроф – аварію на Чорнобильській атомній електростанції – знає і пам’ятає весь світ. Cьогодні, 14 грудня, ми вшановуємо тих відчайдушних людей, які проявили неабияку сміливість та мужність у боротьбі з масштабним радіаційним лихом.

08:23 14.12.2021

Акція зі збору гуманітарної допомоги для наших захисників в зону АТО/ООС

Акція зі збору гуманітарної допомоги для наших захисників в зону АТО/ООС

Вендичанська громада долучилася до ініціативи Вінницької обласної державної адміністрації зі збору гуманітарної допомоги для підтримки військовослужбовців, які беруть участь в операції Об'єднаних сил із стримування збройної агресії Російської Федерації та у зв'язку з наближенням новорічних та різдвяних свят. Велика подяка службовцям місцевого самоврядування, старостам, підприємцям, колективам навчальних закладів, працівникам культури та всім-всім небайдужим жителям нашої громади, хто долучився до цієї надзвичайно важливої справи. Нехай Бог оберігає наших захисників, які забезпечують мир і спокій на нашій землі, в наших домівках, наших родинах...

14:48 10.12.2021

Вітаємо колег З Днем місцевого самоврядування.

Вітаємо колег З Днем місцевого самоврядування.

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт об’єднаної територіальної громади. Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади. Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот. З Найкращими побажаннями. Селищний голова. Анатолій Єфремов.

08:56 07.12.2021

6 грудня - День Збройних сил України.

6 грудня - День Збройних сил України.

Шановні військовослужбовці, учасники АТО та ветерани війн! Щиросердно вітаю з Днем Збройних Сил України! Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців. Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої Світової війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Люди в погонах завжди вважалися елітою нашої держави, бо завжди стоять на варті миру і спокою в державі. Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ. Вже сім років День Збройних Сил України відзначається в умовах війни на сході країни. І тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави. Також дякую матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана. Я глибоко переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. І в цей святковий день, сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни. Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій! Слава Героям! Слава Україні! З Найкращими побажаннями селищний голова Анатолій Єфремов  

10:25 06.12.2021

Вшанування пам'яті жертв Голодомору.

Вшанування пам'яті жертв Голодомору.

27 листопада, в Україні вшановують пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років – геноциду українського народу, який забрав життя близько 10 мільйонів наших громадян. На місцевому кладовищі о 13:00 годині відбулася поминальна панахида "Лиха коса голодоморів". Також в селищній бібліотеці організована книжкова виставка "Прости нас, пам'яте, прости".

10:31 30.11.2021

Капітальний ремонт доріг між селами Сугаки та Тропове, в селі Кричанівка.

Капітальний ремонт доріг між селами Сугаки та Тропове, в селі Кричанівка.

На території Вендичанської селищної територіальної громади між селами Сугаки - Тропове, та в селі Кричанівка розпочався капітальний ремонт найбільш аварійно небезпечних ділянок дороги за рахунок коштів місцевого бюджету та пайової частки сільгоспвиробників.

09:37 29.11.2021

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» РОЗВИВАЄ СПОЛУЧЕННЯ МІЖ МОЛДОВОЮ ТА УКРАЇНОЮ

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» РОЗВИВАЄ СПОЛУЧЕННЯ МІЖ МОЛДОВОЮ ТА УКРАЇНОЮ

Україна відкрита до поглиблення відносин з Молдовою, заявив президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту до Кишинева. Зокрема, через програму Володимира Зеленського "Велике будівництво" реалізують проекти для розвитку сполучення між країнами. Про це повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

14:53 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь