A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оголошення селищної ради

Служба психологічної та правової допомоги ветеранам АТО/ООС

У місті Славутичі Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає соціально-психологічні, правові, інформаційні послуги ветеранам війни та членам їх родин. Зокрема, при Центрі діє служба психологічної та правової допомоги "Телефон довіри" для ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей. Мета діяльності служби - розширення доступу до кваліфікованих психологічних послуг і правової підтримки ветеранів та їх близьких перед усім із сільської місцевості.  

13:08:56 13.01.2022

День донора 14 грудня 2021 року

Для забезпечення потреб Комунального некомерційного підприємства "Могилів-Подільська окружна лікарня інтенсивного лікування Могилів-Подільської міської ради" в компонентах донорської крові, які постачаються лікарні Вінницьким обласним центром служби крові, необхідно протягом 2021 року заготовити 330 доз крові. Переливання компонентів донорської крові та її препаратів займає важливе місце у комплексі лікувальних заходів. Альтернативи донорській крові не існує. Її не можна замінити чимось іншим. Коли потрібна кров, допомогти може тільки людина людині. З метою популяризації донорства, яке є соціально необхідною справою, як для Вінничини, так і для всієї держави в цілому, просимо Вашого сприяння щодо залучення членів територіальної громади до здачі крові.

13:47:19 09.12.2021

Конкурс на заміщення вакантної посади

Виконавчий комітет Вендичанської селищної ради відповідно до Законів України « Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови КМУ

09:45:06 06.12.2021

Голосування за проєкти на конкурс обласної Ради "Комфортні громади" 2021-2022 рр.

Дорогі земляки, добігає завершення голосування за проєкти на конкурс обласної Ради "Комфортні громади" 2021-2022 рр. Просимо вас бути більш активними та долучатися до голосування, яке відбувається в приміщенні Вендичанської селищної ради.

10:06:01 03.12.2021

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації, ліквідації закладів освіти на території Вендичанської селищної ради

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації, ліквідації закладів освіти на території Вендичанської селищної ради.

14:03:48 29.11.2021

Обласна рада проголосила 2022 рік роком Вінницької області

Наступний 2022 рік на Вінниччині проголошено роком Вінницької області. Таке рішення ухвалили депутати 29 жовтня на черговій сесії обласної ради та рекомендували органам місцевого самоврядування протягом 2022 року здійснювати заходи щодо відзначення 90-річчя утворення Вінницької області.

14:44:24 02.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь