A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

13:12 27.02.2024

Погоджуєшся працювати «в тіні» - позбавляєш себе соціального захисту та державних гарантій

Погоджуєшся працювати «в тіні» - позбавляєш себе соціального захисту та державних гарантій

За даними статистики понад 20% працездатного населення України повністю або частково не декларують трудові відносини з роботодавцем. В умовах дії воєнного стану ця цифра помітно зросла. Найчастіше працювати «в тіні» погоджується молодь, котра шукає підробітки і пенсіонери, котрі переживають за соціальні виплати. Найбільш вразливі галузі – сільське господарство, будівництво, торгівля.

15:43 26.02.2024

Увага! Засідання виконавчого комітету

Увага! Засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 лютого 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Вендичанської селищної територіальної громади. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів. На розгляд винесено 13 питань. Після обговорення кожного питання прийнято відповідне рішення.

15:00 26.02.2024

На загальних зборах Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування створили Спеціальний фонд для підтримки ЗСУ

На загальних зборах Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування створили Спеціальний фонд для підтримки ЗСУ

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів загальні збори Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування (ВОАОМС). Участь у засіданні взяли Вінницький міський голова Сергій Моргунов, уповноважені представники органів місцевого самоврядування – члени Асоціації, голови постійних комісій Вінницької обласної Ради, керівники департаментів обласної адміністрації, представники громадських організацій, засобів масової інформації.

13:19 26.02.2024

24 лютого 2024 року  – друга річниця початку повномасштабної війни

24 лютого 2024 року – друга річниця початку повномасштабної війни

“Наша зброя – це наша правда, а наша правда в тому, що це наша земля, це наша країна, наші діти, і ми все це будемо захищати”, – Президент України Володимир Зеленський 20 лютого 2014-го, 10 років тому, розпочалася активна збройна агресія Росії проти України з переміщенням російських військових підрозділів у Криму та в районі Керченської протоки. Ця дата зафіксована на відомчій медалі Міністерства оборони Росії «За повернення Криму». А в заяві Верховної Ради України від 21 квітня 2015 року та в Законі України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення дати початку тимчасової окупації» 20 лютого 2014 року визначено днем початку російської агресії.

14:43 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь