Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші вітання з прийдешнім Новим 2024 роком!

Дата: 29.12.2023 10:16
Кількість переглядів: 80

Фото без описуРік, що минає, був найскладнішим для нашої держави. У 2023 році ми довели всьому світові, що українці – сильна духом, незламна нація, здатна захищати свою свободу та незалежність!

Щиро дякую всім за проявлені найкращі людські якості: патріотизм, мужність, сміливість, співпереживання й милосердя! Дякую волонтерам і партнерам за активну благодійну діяльність, вагому і систематичну підтримку жителів громади!

З Божою допомогою, гуртуючись і підтримуючи одне одного, українці перемагають ворога і темряву. У ці хвилини наші захисники і захисниці боронять вогонь життя і любові своїх домівок та сімей. Завдяки нашим відважним воїнам й волонтерам, тим, хто в тилу, Україна вистояла, Україна є й буде, бо світло й радість нам дарують не святкові вогні, а тепло наших сердець, єднання та вдячність, які простягаються від наших домівок до фронтових окопів.

Хай 2024 рік здійснить найголовнішу мрію всіх українців - ПЕРЕМОГУ! Наповнить усмішками оселі, возз’єднає родини! Хай мужні воїни пригорнуть рідних зі словами «Ми перемогли»!

Згадаймо загиблих Героїв… І головне – вірмо в Бога, ЗСУ, нашу щасливу зірку та в те, що 2024 стане роком Великої Перемоги – Перемоги Світла та Правди над темрявою.

Бажаю всім міцного здоров'я, добра, радості, достатку і мирного неба!

З прийдешнім Новим роком всіх!

З вірою в Бога і ЗСУ 🇺🇦 Слава Україні 🇺🇦

З повагою та найкращими побажаннями селищний голова                                 

Анатолій ЄФРЕМОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь