Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Цьогоріч владою громади було прийнято рішення відмовитися від встановлення ялинки та витрат на її оздоблення з місцевого бюджету.

Дата: 26.12.2023 10:00
Кількість переглядів: 86

Але буремні події, в яких зараз знаходиться Україна, надихнули на ініціативу все ж таки прикрасити ялинку іграшками, виготовленими власноруч руками діток, батьків та вчителів з опорного закладу «Вендичанський ліцей» Вендичанської громади - з метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України.


Організатори заходу - батьки учнів, члени батьківського самоврядування опорного закладу «Вендичанський ліцей» та родичі Захисників Батьківщини Леся Будняк та Віта Тижук.


Учасники, які відгукнулись на благодійну акцію, виготовили понад 100 іграшок, які були представлені організаторами та їх помічниками.


Приємним сюрпризом стало те, що охочі, які придбали новорічні іграшки передали їх, щоб прикрасити зелену красуню.


Кульки, казкові герої ніби оживали на лісовій красуні, адже власноруч виготовлені прикраси – це душевно та креативно.
Прикрашаючи ялинку незламності, діти та дорослі із радістю ділилися своїми враженнями та думками, це – прагнення робити більше корисних справ на благо країни й всіма зусиллями наближати довгоочікувану перемогу.
"Ми долучилися до цієї ініціативи, щоб створити дітям святкову атмосферу. Мета нашого проєкту – через творчість та благодійність робити добрі справи в ім'я рідної України", – розповіла Леся Будняк.


Селищний голова Анатолій Єфремов щиро дякує усім, хто долучився до виготовлення новорічних прикрас для «Ялинки незламності»! Ці іграшки, крім того, що унікальні, ще й заряджені добротою, енергією єдності, вдячністю нашим захисникам за можливість зустрічати новорічні свята, а головне – непохитною вірою у щасливе майбутнє українського народу!

Усі іграшки прикрашатимуть ялинку на площі селища протягом новорічних свят.

Кошти зібрані організаторами у сумі 32 600 грн. підуть на купівлю тепловізора, для нашого земляка, жителя нашої ОТГ.

Возможно, это изображение 2 человека и новогодняя елка

Фото без описуВозможно, это изображение 6 человек и новогодняя елкаФото без описуВозможно, это изображение 4 человека, толпа и деревоВозможно, это изображение 8 человек, дерево и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь