Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Дитячі іграшки - для розвитку маленьких особистостей

Дата: 17.10.2023 09:26
Кількість переглядів: 106

Дитячий садок є місцем, де діти перебувають більшу частину дня. Багато дорослих пам'ятають своє перше ліжечко, шафку або стільчик, які у них були в садку. Тому відповідно іграшки в дитячий садок , необхідно вибирати цікаві моделі, які будуть викликати у дітей позитивні емоції. Ігрові меблі мають бути зручними, безпечними та привабливими на вигляд. Це запорука відмінного настрою дітей. А як наслідок, правильний їх всебічний розвиток.

Мати незвичайні форми, бути яскравими та естетичними. Подобатися як дітям, так і їхнім батькам.

Задля забезпечення дітей якісною дошкільною освітою голова Вендичанської селищної ради Анатолій Єфремов разом з начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Романом Трачуком завітали до ЗДО в селі Кукавка, Серебринець, Сліди та Сугаки подарувавши комплекти дитячих ігрових меблів з імітацією. Набір включає пенал кухонний, імітацію варильної панелі з витяжкою і духовою шафою, а також шафа з відкритими полицями для посуду-отримав ЗДО в селі Кукавка та Сліди, а ігровий мебельний набір «Лікарня»-отримав ЗДО в селі Серебринець та Сугаки. Вендичанський ЗДО отримав привабливий "Паркінг".

Ці меблі з ігровим нахилом підходять для дитячих рольових ігор «в лікаря», «в кухаря», «водія». Такі ігри сприятливо впливають на психіку дитини, дають їй можливість, виявити власну активність, фантазію.

Слід відзначити, що ігрові меблі були придбані залученням позабюджетних коштів від накопичення грошового обігу заробітної плати працівників закладів освіти, в рамках договору між банком та працівниками. Банком https://raiffeisen.ua/ була надана пропозиція кєшбек для клієнтів, якою скористалися працівники відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради.https://vend.osv.org.ua/

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь