Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Дякуємо, разом ми сила! Збір коштів на авто для підрозділу, де служить наш земляк Олег Єфремов завершено! 💪🏻

Дата: 09.10.2023 09:42
Кількість переглядів: 63

 Фото без описуДрузі!Завершено збір коштів на автомобіль для підрозділу ЗСУ, у якому наразі служить наш земляк. Дякуємо кожному, хто відгукнувся і допоміг - часом, коштами, поширенням наших дописів.

До нас по допомогу звернувся захисник з Донецького напрямку,місцевий Герой- Єфремов Олег.Для підвищення ефективності їхньої бойової роботи, вони потребували автомобіль🛻,який раніше був розбитий ворожими військами,під час виконання бойового завдання.Таку потребу нині мають чи не всі армійці. Бо пересуватися, виконувати поставлені перед ними завдання неможливо без транспортних засобів. З допомогою небайдужих жителів громади і не тільки (допомагали жителі інших міст, а також із-за кордону),благодійного фонду «Відродження Європейської України», волонтерів ,нам вдалося зібрати кошти, придбати і доставити авто.🫶🏻

Голова Вендичанської селищної ради Анатолій Єфремов ,який безпосередньо брав участь у добрій справі ,також подякував благодійникам і всім хто докладається до нашої перемоги:

«Наразі автомобіль там ,де зараз дуже потрібен. Хочу подякувати кожному, хто не пройшов повз. Ви неймовірні! Ми зробили дуже гарну справу - разом! Тільки так ми пришвидшуємо нашу ПЕРЕМОГУ. У єдності наша сила, і ніхто нас не здолає, поки ми, українці, невтомно прагнемо бути разом.»

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь