Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шановні освітяни Вендичанської територіальної громади!

Дата: 02.10.2023 16:10
Кількість переглядів: 115

Прийміть сердечні вітання з професійним святом - Днем працівників освіти!

Високе покликання Педагога є визначальним для держави і суспільства. Адже саме освітяни своєю працею формують щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження. У черговий раз вклоняємося всій освітянській спільноті Вендичанської громади.

Від початку повномасштабного московського вторгнення, освітяни опинилися на передовій волонтерського фронту. Вчителі організували у школах плетіння маскувальних сіток, пошиття та виготовлення необхідних речей для ЗСУ. Освітяни долучалися до збору коштів для фронту на автомобілі, бронежилети, каски та інші засоби захисту військових. Ви - приклад справжніх патріотів України. Освітяни найкращі професіонали своєї справи. У час миру і в час війни.

В цей святковий день прийміть щиру вдячність за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

З повагою, селищний голова Анатолій ЄФРЕМОВ

Возможно, это изображение текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь