Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ДІТИ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ВІДВІДАЛИ ЗАХОПЛЮЮЧУ ЕКСКУРСІЮ У ДЕРЖАВНИЙ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИЙ ЗАПОВІДНИК «БУША»

Дата: 25.09.2023 16:07
Кількість переглядів: 177

Державний історико-культурний заповідник «Буша» - визначна пам'ятка національного масштабу. Вона вражає кожного великою кількістю археологічних пам'яток, легенд і таємниць, що огортають цю місцевість.

21 вересня 2023 року відбулася екскурсія до історико-культурного заповідника «БУША», що розміщений у Могилів-Подільському районі Вінницької області.

Понад 30 дітей учнів 6-9 класів (переселенців із зони бойових дій, дітей із багатодітних сімей , діти учасників бойових дій , малозабезпечених родин, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах та діти з дитячого будинку сімейного типу Вендичанської територіальної громади) отримали можливість зануритися в атмосферу археологічного світу, познайомитися з його дивовижно-культурною спадщиною .

Юні мандрівники мали смачний та ситний обід : козацький куліш та український борщ .

Яскраві враження та емоцій, щасливі ,щирі усмішки на обличчях та колоритні фото на згадку про чудово проведений день-основна та пріоритетна мета поїздки .

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми- безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим , спокійним і затишним.

Цікава та захоплююча екскурсія для дітей відбулася у супроводі організаторів поїздки - служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення , працівників відділу освіти,культури,молоді,спорту та туризму Вендичанської селищної ради та поліцейських офіцерів громади.

Поїздка відбулася за рахунок коштів з місцевого бюджету Вендичанської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь