Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ДІТИ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ВІДВІДАЛИ ЗАХОПЛЮЮЧУ ЕКСКУРСІЮ У ДЕРЖАВНИЙ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИЙ ЗАПОВІДНИК «БУША»

Дата: 25.09.2023 16:07
Кількість переглядів: 193

Державний історико-культурний заповідник «Буша» - визначна пам'ятка національного масштабу. Вона вражає кожного великою кількістю археологічних пам'яток, легенд і таємниць, що огортають цю місцевість.

21 вересня 2023 року відбулася екскурсія до історико-культурного заповідника «БУША», що розміщений у Могилів-Подільському районі Вінницької області.

Понад 30 дітей учнів 6-9 класів (переселенців із зони бойових дій, дітей із багатодітних сімей , діти учасників бойових дій , малозабезпечених родин, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах та діти з дитячого будинку сімейного типу Вендичанської територіальної громади) отримали можливість зануритися в атмосферу археологічного світу, познайомитися з його дивовижно-культурною спадщиною .

Юні мандрівники мали смачний та ситний обід : козацький куліш та український борщ .

Яскраві враження та емоцій, щасливі ,щирі усмішки на обличчях та колоритні фото на згадку про чудово проведений день-основна та пріоритетна мета поїздки .

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми- безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим , спокійним і затишним.

Цікава та захоплююча екскурсія для дітей відбулася у супроводі організаторів поїздки - служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення , працівників відділу освіти,культури,молоді,спорту та туризму Вендичанської селищної ради та поліцейських офіцерів громади.

Поїздка відбулася за рахунок коштів з місцевого бюджету Вендичанської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь