Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відкриття дошки пам’яті на честь полеглим Героям, нашим землякам , які віддали своє життя захищаючи територіальну цілісність та недоторканість України від російського агресора.

Дата: 25.09.2023 16:04
Кількість переглядів: 193

Як шкода тих, кого забрали небеса,

Кого війна в безсмертні списки записала,

Хай згасла свічка, але пам'ять не згаса,

Бо нас життям від смерті захищали.

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації , наша країна сколихнулася тривожними новинами – ми втрачали наших Героїв,воїнів, захисників, земляків.

22 вересня у Вендичанській громаді відбулося відкриття дошки пам’яті на честь полеглим Героям, нашим землякам , які віддали своє життя захищаючи територіальну цілісність та недоторканість України від російського агресора. Встановили її на території Вендичанської селищної ради.

На церемонії відкриття пам’ятної дошки воїнам були присутні : батьки, рідні, друзі, жителі громади, представники Вендичанської селищної ради, настоятель місцевого храму, представники опорного закладу «Вендичанський ліцей», представники відділу освіти,культури, молоді,спорту та туризму Вендичанської селищної ради.

Відкриття розпочалось із виконання Державного Гімну України . Право відкрити дошку пам’яті було надано матерям полеглих Героїв Людмилі Фірсові та Валентині Кривіцькій . Присутні, віддали данину шани світлій пам'яті воїнів, загиблих за незалежність нашої Батьківщини.

Висловлюючи щирі співчуття сім’ям загиблих воїнів, заступник голови Вендичанської селищної ради Володимир Подвіянюк , голова ради ветеранів Людмила Рафальська та настоятель місцевого храму отець Анатолій наголосили : « Загиблих героїв не повернути, шкода, що йдуть на небеса такі молоді хлопці, але пам'ять про Героїв завжди житиме в наших серцях. Героїзм синів України вчитиме майбутні покоління таким звичним, але часом надскладним людським якостям як гідність, повага, любов і вірність». І зазначили, що наразі найголовніше наше завдання - зберегти пам'ять про подвиги наших земляків та допомогти кожному ,хто повертається з цієї жорстокої війни, сім’ям загиблих солдатів та їх рідним.

На завершення учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови на знак великої шани та вічної пам’ті Героїв.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь