Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відкриття дошки пам’яті на честь полеглим Героям, нашим землякам , які віддали своє життя захищаючи територіальну цілісність та недоторканість України від російського агресора.

Дата: 25.09.2023 16:04
Кількість переглядів: 210

Як шкода тих, кого забрали небеса,

Кого війна в безсмертні списки записала,

Хай згасла свічка, але пам'ять не згаса,

Бо нас життям від смерті захищали.

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації , наша країна сколихнулася тривожними новинами – ми втрачали наших Героїв,воїнів, захисників, земляків.

22 вересня у Вендичанській громаді відбулося відкриття дошки пам’яті на честь полеглим Героям, нашим землякам , які віддали своє життя захищаючи територіальну цілісність та недоторканість України від російського агресора. Встановили її на території Вендичанської селищної ради.

На церемонії відкриття пам’ятної дошки воїнам були присутні : батьки, рідні, друзі, жителі громади, представники Вендичанської селищної ради, настоятель місцевого храму, представники опорного закладу «Вендичанський ліцей», представники відділу освіти,культури, молоді,спорту та туризму Вендичанської селищної ради.

Відкриття розпочалось із виконання Державного Гімну України . Право відкрити дошку пам’яті було надано матерям полеглих Героїв Людмилі Фірсові та Валентині Кривіцькій . Присутні, віддали данину шани світлій пам'яті воїнів, загиблих за незалежність нашої Батьківщини.

Висловлюючи щирі співчуття сім’ям загиблих воїнів, заступник голови Вендичанської селищної ради Володимир Подвіянюк , голова ради ветеранів Людмила Рафальська та настоятель місцевого храму отець Анатолій наголосили : « Загиблих героїв не повернути, шкода, що йдуть на небеса такі молоді хлопці, але пам'ять про Героїв завжди житиме в наших серцях. Героїзм синів України вчитиме майбутні покоління таким звичним, але часом надскладним людським якостям як гідність, повага, любов і вірність». І зазначили, що наразі найголовніше наше завдання - зберегти пам'ять про подвиги наших земляків та допомогти кожному ,хто повертається з цієї жорстокої війни, сім’ям загиблих солдатів та їх рідним.

На завершення учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови на знак великої шани та вічної пам’ті Героїв.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь