A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Робоча зустріч голови Могилів-Подільської РДА Юрія Яцука з селищним головою Вендичанської територіальної громади Анатолієм Єфремовим.

Дата: 22.10.2021 14:30
Кількість переглядів: 1913

Фото без опису
21 жовтня 2021року, спільно з начальником управління співпраці з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації Іваном Чічірком з робочим візитом відвідали Вендичанську територіальну громаду, де проводиться робота впровадження ініціативи Президента України «Здорова Україна» та завдань Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА. В ході робочої поїздки оглянули:????
?? хід робіт по облаштуванню спортивного майданчика, яке реалізовується у межах програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна», та має на меті створення умов для фізичної активності громадян, популяризації здорового способу життя серед українців;
??відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 11 жовтня 2021 року №1066 з 21 жовтня набувають чинності нові правила міжрегіональних перевезень, тому відвідав залізничний вокзал та поцікавився, чи дотримуються перевізники цієї постанови. Згідно нових правил здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах, авіаційним та залізничним транспортом у міжобласному сполученні без наявності у всіх пасажирів, крім осіб до 18 років, негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до дня поїздки; або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; або міжнародного, внутрішнього сертифіката чи іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров'я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).
??обговорили з селищним головою Анатолієм Єфремовим питання щодо перенесення вказівного знаку «Могилів-Подільський район» з смт.Вендичан до в’їзду в район;
??наступним об’єктом став Вендичанський елеватор ТОВ «ВКХП». Наразі його завантаженість становить 50%. На даний час уже прийняли 23 тис.тонн ранньої групи зернових: ріпак, пшениця, ячмінь; 16 тонн соняшнику та 43 тисячі кукурудзи.
??оглянули пам’ятник 19-ти воїнів ІІІ-ї залізної дивізії армії УНР загиблих у бою з більшовиками між селами Кукавка та Вендичани, відкриття якого планується найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь