A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

День фізичної культури та спорту

Дата: 13.09.2021 10:51
Кількість переглядів: 2688

10 вересня в День фізичної культури та спорту в с. Сугаки був проведений чемпіонат з футболу серед школярів двох вікових груп: 5-7-х та 8-9-х класів. В чемпіонаті взяли участь діти з смт. Вендичани, с. Кукавка, с. Немерче, с. Серебринці, с. Сугаки.
Учасників та гостей свята привітали Селищний голова Анатолій Єфремов, Начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Роман Трачук, староста с. Сугаки Іван Сахарук, керівник спортивної школи Оксана Войтович. Призери були нагороджені кубками, почесними грамотами та футбольними м’ячами. Також почесними грамотами були нагороджені ветерани спорту, які своїми спортивними досягненнями прославляли нашу громаду, наш район на різноманітних спортивних чемпіонатах України.
Виконком Вендичанської селищної ради вітає з професійним святом спортсменів, тренерів, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветеранів, шанувальників спорту і всіх прихильників здорового способу життя!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту – свята здорових, цілеспрямованих людей!
Без сумніву, саме фізично і духовно розвинені люди завжди були опорою суспільства, його рушійною силою. Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість та благородство.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і наша громада, і ми пишаємося Вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви достойно зарекомендували себе в змаганнях на різних рівнях, гідними перемогами здобули славу для себе та громади як в області, так і за її межами, з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.
Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов.
Тож в цей святковий день щиро бажаємо усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!
Бажаємо всім фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!
Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність!
 
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь