A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Свято Першого дзвоника в Вендичанській територіальній громаді

Дата: 01.09.2021 13:48
Кількість переглядів: 2232

1 вересня у Вендичанській громаді традиційно, по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.
День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.
Селищний голова Анатолій Єфремов привітав вчителів та учнів Опорного навчального закладу Вендичанський ліцей з початком нового навчального року, зазначив, що місцева влада приділяє значну увагу розвитку галузі освіти громади, матеріально-технічному забезпеченню навчальних закладів та ін. Звертаючись до учнів, Анатолій Єфремов наголосив, що сьогодні запорукою успіху в житті є якісна освіта, тож потрібно максимально використовувати час перебування у школі, щоб здобути найбільшу цінність для себе – знання.
Зі святом Першого дзвоника присутніх на святі привітав також начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Роман Трачук. Наголосив, що успіх кожної людини залежить від наполегливої праці. Побажав молодому поколінню гарно навчатися та здобути в подальшому високих досягнень, а вчителям висловив вдячність за кропітку працю. Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.
Як зазначила директор Опорного навчального закладу Вендичанський ліцей Людмила Пріян : «Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України. Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!».
Привітала наших діток та педагогічний колектив і бувший директор школи, а зараз Голова ветеранської організації Людмила Рафальська: «Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька у Країни Знань».
Почесні грамоти та подяки були вручені найкращим за підсумками року вчителям та учням.
Гарне привітання старшокласників та яскравий флешмоб до річниці Незалежності були перлиною сьогоднішнього свята.
У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь