Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Конференція педагогічних працівників у Вендичанській територіальній громаді

Дата: 31.08.2021 09:45
Кількість переглядів: 2207

30 серпня в Сугаківському Будинку культури відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Вендичанської територіальної громади. На конференції зібралися керівники, педагогічні колективи закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, методисти, спеціалісти відділу освіти аби визначити завдання та пріоритети розвитку освіти в умовах формування нового освітнього простору, скерувати свою роботу по впровадженню нових освітніх стандартів в межах новоутвореної територіальної громади. У роботі конференції також взяли участь заступник голови Могилів-Подільської районної ради Віктор Слободян, голова Вендичанської селищної ради Анатолій Єфремов, начальник відділу освіти Вендичанської селищної ради Роман Трачук, начальник відділу гуманітарної сфери управління правового забезпечення та співпраці з ОМС райдержадміністрації Юрій Мельник, голова профспілки Галина Мельник.
Начальник відділу освіти Роман Трачук підвів підсумки роботи освітніх закладів громади в 2020 - 2021 навчальному році.
Роман Трачук проаналізував мережу закладів освіти, розвиток дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти та розповів про вагомі результати учнівських досягнень в олімпіадах і конкурсах. Детально обговорили питання матеріально-технічного забезпечення освітянської галузі, виплату заробітної плати, назвали об’єкти, в яких було проведено капітальні ремонтні роботи.
З вітальним словом до освітян звернулися голова Вендичанської селищної ради Анатолій Єфремов та заступник голови районної ради Віктор Слободян. Подякували вчителям за наполегливу роботу, побажали педагогам творчої наснаги, нових здобутків і перемог у новому навчальному році.
Підсумки підбиті, пріоритети визначені тож бажаємо всім у новому навчальному році міцного здоров’я, виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової територіальної громади.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь