A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

До Дня незалежності України 2021 р.

Дата: 25.08.2021 08:30
Кількість переглядів: 1827

Святкові заходи  до 30-тї річницї незалежності України відбулися у новому Могилів-Подільському районі. В залі засідань районної ради зібралися очільники району, міські, селищні та сільські голови, рятувальники, військовослужбовці, лікарі, педагоги, соціальні працівники, волонтери, творчі аматорські колективи з кожної територіальної громади аби вшанувати всіх, хто поклав свої життя, виборюючи незалежність рідної землі та висловити слова подяки всім тим, хто нині невпинно працює на благо та розвиток держави.
   З вітальним словом виступили голова районної ради Іван Телеватюк та голова райдержадміністрації Юрій Яцук. 
     Іван Іванович зазначив, що для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями та побажав щоб щира віра в Україну не залишала серця людей, а любов до Батьківщини надихала на великі справи.
  Почесні грамоти та грошові винагороди вручили працівникам установ та закладів району,  а також Почесною відзнакою «За заслуги перед Могилів-Подільщиною» було нагороджено Оксану Городинську – директорку Могилів-Подільського Центру народної творчості, Ніну Зварич – Бабчинецького сільського голову, Олега Макушинського – голову ФГ «Придністровське», Валентину Насіковську – лікаря-кардіолога КНП «Чернівецька районна лікарня», Людмилу Пріян – директорку Вендичанської СЗШ І-ІІІ ступенів, гімназії, Олександра Харчинського – учасника бойових дій на сході України, Галину Цибульську – Мурованокуриловецького селищного голову.
    Щербанюк Даниїл – випускник ЗНЗ №3 м. Могилева-Подільського, який набрав 200 балів за результатами ЗНО з біології, з нагоди 30-ї річниці незалежності України отримав Почесну грамоту Могилів-Подільської районної ради та райдержадміністрації і грошову винагороду.
  Цього дня нагороджували і переможців дитячого літературного конкурсу «Моя Україно»: Свідра Вероніка – ІІІ місце, Підгорняк Софія – ІІ місце, Дучол Віталій – І місце.
     Завершили захід покладанням квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь