Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

До Дня незалежності України 2021 р.

Дата: 25.08.2021 08:30
Кількість переглядів: 1858

Святкові заходи  до 30-тї річницї незалежності України відбулися у новому Могилів-Подільському районі. В залі засідань районної ради зібралися очільники району, міські, селищні та сільські голови, рятувальники, військовослужбовці, лікарі, педагоги, соціальні працівники, волонтери, творчі аматорські колективи з кожної територіальної громади аби вшанувати всіх, хто поклав свої життя, виборюючи незалежність рідної землі та висловити слова подяки всім тим, хто нині невпинно працює на благо та розвиток держави.
   З вітальним словом виступили голова районної ради Іван Телеватюк та голова райдержадміністрації Юрій Яцук. 
     Іван Іванович зазначив, що для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями та побажав щоб щира віра в Україну не залишала серця людей, а любов до Батьківщини надихала на великі справи.
  Почесні грамоти та грошові винагороди вручили працівникам установ та закладів району,  а також Почесною відзнакою «За заслуги перед Могилів-Подільщиною» було нагороджено Оксану Городинську – директорку Могилів-Подільського Центру народної творчості, Ніну Зварич – Бабчинецького сільського голову, Олега Макушинського – голову ФГ «Придністровське», Валентину Насіковську – лікаря-кардіолога КНП «Чернівецька районна лікарня», Людмилу Пріян – директорку Вендичанської СЗШ І-ІІІ ступенів, гімназії, Олександра Харчинського – учасника бойових дій на сході України, Галину Цибульську – Мурованокуриловецького селищного голову.
    Щербанюк Даниїл – випускник ЗНЗ №3 м. Могилева-Подільського, який набрав 200 балів за результатами ЗНО з біології, з нагоди 30-ї річниці незалежності України отримав Почесну грамоту Могилів-Подільської районної ради та райдержадміністрації і грошову винагороду.
  Цього дня нагороджували і переможців дитячого літературного конкурсу «Моя Україно»: Свідра Вероніка – ІІІ місце, Підгорняк Софія – ІІ місце, Дучол Віталій – І місце.
     Завершили захід покладанням квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь