Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Святкування Івана Купала.

Дата: 08.07.2021 12:51
Кількість переглядів: 2090

7 липня відзначається свято Івана Купала – традиційне дійство, яке має давні корені, яке по праву вважається найпоетичнішим. Це день літнього сонцестояння, що збігається з Різдвом Івана Хрестителя. За народними переказами саме у купальську ніч на коротку мить розквітає папороть. А той, хто знайде її квітку, буде щасливим.
В Вендичанській громаді є добра традиція – святкувати Івана Купала. Цей рік не став виключенням. Так на місцевому стадіоні «Олімп» в смт. Вендичани відбулося чудове, гармонійне та напрочуд веселе свято Івана Купала. Бажаючих подивитись на святкування було чимало. Люди змогли помилуватись виступами творчих колективів з сіл всієї Вендичанської громади, прийняти участь у різноманітних конкурсах, відпочити від буденних турбот та повеселитись на чудовому святі. Родзинкою цього чудового святкуванния стали виступи гуртів «CHARLIE BAND» та «ЕКСКЛЮЗИВ».
Святкова концертна програма розпочалася з привітань селищного голови Анатолія Єфремова, начальника освіти, культури, молоді та спорту Романа Трачука та директора школи-гімназії Людмили Пріян. Відбулось відзначення наших хлопців футболістів, які стали бронзовими призерами обласного чемпіонату з футболу серед молодіжних команд та вручення Олегом Харчуком подарунків від імені народного депутата Генадія Вацака. Потім залунали веселі пісні, продовженням свята стало розпалення вогнища, святковий салют та запальна дискотека. Працювали торгові точки, різноманітні атракціони, жарились шашлики.
Свято Купала вдалося на славу, а відродження прадавніх традицій потішило душу всіх учасників заходу.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь