A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Святкування Дня Останнього дзвоника.

Дата: 08.06.2021 15:07
Кількість переглядів: 2602

Фото без опису
 
Школа! Школа! Це будні і свято.
Це уроки цікаві й весь світ!
Рідна школа — це друзів багато.
Це дитинства і юності цвіт!
 
Колектив Вендичанської селищної ради, депутатський корпус, виконавчий комітет щиро вітає наших дітей-школярів, випускників-2021 року Вендичанської СЗШ І-ІІІ ступенів, гімназії, їхніх батьків, педагогічний колектив та дирекцію школи зі святом Останнього Дзвоника!
Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника.
У своїй промові директор школи Людмила Пріян зазначила: «Багатьом школярам так хотілося швидше закінчити школу, щоб відчути себе дорослими, самостійними, впевненими та незалежними... Але чомусь так моторошно на душі? Що ж заважає безтурботно веселитися та радіти? Мабуть те, що більше вже ніколи випускники не вишикуються на шкільній лінійці, не зайдуть у свій клас, не зберуться усі разом, не будуть слухати на уроці настанов першого вчителя, класного керівника, директора, так як завжди було продовж усіх років навчання... Залишаться тільки спогади, приємні спогади на все життя... Сумно, тривожно та водночас радісно сьогодні цим, уже дорослим дітям. Вони і справді стали зовсім дорослими, але для школи, для вчителів залишаться завжди дітьми, пустотливими і веселими, радісними і щасливими, неповторними і різними. Сьогодні пролунає для вас останній дзвінок у школі. А далі покличуть невідомі, незвідані дороги життя, у кожного своя».
Селищним головою Анатолієм Єфремовим, начальником відділу освіти, культури, спорту та туризму Романом Трачуком та директором Вендичанської СЗШ І-ІІІ ступенів, гімназії Людмилою Пріян були вручені похвальні грамоти та листи подяки учням-переможцям різноманітних конкурсів та олімпіад, а також їх педагогам-наставникам, завдяки яким наші діти змогли здобути таких гарних результатів.
У своєму виступі звернувся до школярів Селищний голова Анатолій Єфремов: «Дорогі наші випускники! Дай вам Боже добра і щастя на життєвому шляху, світлих і радісних доріг, незрадливої долі. Хай щастить вам на великій дорозі самотійного життя! Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на¬вчання. Впевнений, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям. Висловлємо слова вдячності педагогічному колективу Вендичанської СЗШ І-ІІІ ступенів, гімназії та директору школи, депутату Людмилі Пріян. Спасибі вам, наставники дитячих, чистих і наївних душ, за невичерпну працьовитість і безмежне терпіння, за світлу віру в можливості кожного учня, за велику мудрість, готовність допомогти та навчити незвіданому».
Начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Роман Трачук у своїй промові зазначив: «Сьогодні дзвенить останній дзвінок, сьогодні спорожніють класи в школі і в сторону відкладуться підручники. Вітаю з початком відпочинку і точкою відліку веселих літніх днів. Бажаю набратися за літо нових сил і натхнення, ентузіазму і посидючості, цілеспрямованості і нових надій на наступнийнавчальний рік. Нехай це літо буде яскравим, чудовим і незабутнім».
Прекрасою свята став чудовий виступ вихованців зразкової хореографічної студії "Креатив" та флешмоб до Дня останнього дзвоника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь