A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Урочистості до Міжнародного дня захисту дітей.

Дата: 02.06.2021 12:00
Кількість переглядів: 2626

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.
З нагоди свята, селищний голова Вендичанської селищної територіальної громади Анатолій Єфремов в селищному будинку культури привітав дітей зі всієї громади із святом та побажав в період канікул добре відпочити, а батькам - щоб діти стали нашою гордістю, адже вони наше з вами щастя та майбутнє. А всім жителям та гостям громади зичив гарного настрою, процвітання та миру.
Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Роман Трачук привітав дітей громади зі святом: «Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край».
Привітала також наших дітей виконуюча обов’язки Начальника служби у справах дітей сім’ї та молоді Тетяна Гаврищук . «У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і про це маємо дбати,- ми, дорослі, тому, що турбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одними з найголовніших наших обов'язків. Тому пріоритетним напрямком діяльності нашої Вендичанської селищної ради є захист прав та інтересів дітей. Діти – наше майбутнє».
Цього дня на дітей з нашої громади парка очікували різноманітні заходи: святковий концерт за участі колективів Вендичанського будинку культури, танцювальної студії «Креатив», музичної школи, та лялькова вистава за участю дітей Лучинчиківської школи, різноманітні ігри та розваги.
Не залишилися наші дітки і без подарунків. Пакети із солодощами були вручені всім без винятку присутнім на святі дітям.
У заході взяли участь багато дітей з усієї громади, з них – діти-інваліди, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах , вихованці дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.
Ще одна подія прикрасила це чудове свято. За активну участь у волонтерській діяльності та допомогу продуктами харчування бійці із зони АТО в якості подяки передали нашій громаді бойовий прапор та щирі слова подяки.
Завдяки усім, хто долучився до проведення цього надзвичайно важливого свята, діти отримали хороший настрій і позитивні емоції, відчули радість спілкування, підтримку і любов дорослих, віру і надію на щасливе мирне життя.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь