A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

23 травня в Україні відзначається День героїв – свято, яке встановлене на честь українських вояків – борців за волю України.

Дата: 23.05.2021 11:07
Кількість переглядів: 838

Фото без опису

23 травня в Україні відзначається День героїв – свято, яке встановлене на честь українських вояків – борців за волю України.

Сьогодні у Вендичанській територіальній громаді у селі Кукавка відбувся захід із вшанування полеглих героїв громади у якому взяла участь заступник голови районної державної адміністрації Світлана Антонюк.

«Сьогодні в цей день від голови райдержадміністрації Юрія Яцука та особисто від себе висловлюю щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України та став прикладом для майбутніх поколінь. Я переконана, що лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок. Нехай кожен день нашого життя буде сповнений новими здобутками, а добрі справи примножують славу України» - зазначила заступник райдержадміністрації Світлана Антонюк.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв та поклали квіти до могили вояків Армії УНР, які загинули в листопаді 1920р. Священники різних християнських конфесій провели панахиду, а учасники зібрання молилися, аби в Україні нарешті запанував мир і добробут, а пам’ять загиблих патріотів ніколи не згасала.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь