A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Семінар-нарада з охорони праці в Вендичанській селищній територіальній громаді

Дата: 28.04.2021 09:28
Кількість переглядів: 1250

27 квітня 2021 року в.о. начальника Могилів-Подільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду у Вінницькій області Снісарчук М.М. та страховий експерт з охорони праці Рижиков Є.В. провели семінар-нараду до Дня охорони праці в Вендичанській селищній ТГ на тему: «Передбачити, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЄМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР». У семінар-нараді прийняли участь заступник голови Вендичанській селищної ради по виконавчій роботі Подвіянюк В.М., керівники відокремлених структурних підрозділів Вендичанській селищної ТГ та керівники підприємств, установ, організацій які здійснюють свою діяльність на території ТГ.

            Під час семінар-наради було обговорено низку актуальних питань, а саме: створення безпечних умов праці на робочих місцях та дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці для попередження травматизму, діяльність Фонду соціального страхування України, оплата листків тимчасової непрацездатності, медична реабілітація застрахованих осіб, проходження медичних оглядів працівниками. Надано вичерпні відповіді, щодо створення та ефективного функціонування служб охорони праці в Вендичанській селищній ТГ та на підприємствах, установах, організаціях які здійснюють свою діяльність на території ТГ. Досягнена домовленість про надання всебічної активної допомоги страховим експертом з охорони праці відділення в розробленні ефективної системи управління охороною праці на підприємствах, установах організаціях які здійснюють свою діяльність на території ТГ.

            По закінченню семінар-наради присутнім було надано плакати з девізом Дня охорони праці, а також звернення організаційного комітету для розміщення на інформаційних стендах.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь