A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Прибирання селищного кладовища в смт. Вендичани.

Дата: 27.04.2021 09:26
Кількість переглядів: 2107

Уже традиційно навесні велика увага звертається на прибирання кладовищ. За ініциативою селищного голови Анатолія Єфремова та безпосередній участі працівників ДНЗ "Дзвіночок", небайдужих жителів смт. Вендичани проводиться прибирання території на селищному кладовищі, вирубування зарослів, вивезення сміття, облагородження старих могил, на які довгий час ніхто не звертав уваги.

Різниця між тим, як виглядали кладовища до прибирання і зараз, досить разюча. Шанувати померлих, які були нам дорогими за життя – це не лише пригощати знайомих та сусідів цукерками і печивом у пам’ятні дати… Значно важливіше не забувати дорогу до місця останнього спочинку своїх рідних та близьких, аби їхні могили не перетворювалися на пагорби, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто тут похований. Кладовище — це святе місце, адже там спочивають ті, хто відійшов у вічність. Нині ми маємо дбати про місце їх спочинку.

На кожному кладовищі відведені спеціальні місця, куди необхідно викидати сміття після прибирання могил свої рідних і близьких. Однак, часто замість того, аби викинути сміття у встановленому для цього місці, люди засмічують сусідні ділянки. Висловлюємо щире прохання викидати сміття на цвинтарі лише у спеціально встановлені для цього місця та не перетворювати кладовище на звалище.

Також закликаємо мешканців відмовитися від штучних квітів. Як тільки вони знебарвлюються і втрачають свій естетичний вигляд, то швидко опиняються в урнах для сміття, засмічуючи довкілля та шкодячи екології.
За порушення норм порядку на цвинтарі будуть складатися адміністративні штрафи.

Виконком Вендичанської селищної ради висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання кладовищ усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення благоустрою територій кладовищ.

Розпочата робота з наведення порядку на селищному кладовищі буде доведена до кінця. Щоб на цьому дорогому для багатьох з нас місці завжди були чистота і порядок. Просимо всіх небайдужих жителів долучитися до цієї надзвичайно важливої роботи.

Давайте шанобливо ставитися один до одного та до місця останнього спочинку наших рідних та близьких!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь