A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вендичанська селищна територіальна громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

23.04.2021 року за участі працівників Вендичанської селищної ради, Могилів-Подільської районної ради та учнів Сугаківської школи була засаджена ділянка саджанцями дуба в с. Сугаки.

Дата: 26.04.2021 08:53
Кількість переглядів: 1287

За ініціативою  ДП «Могилів-Подільський райагроліс» та за участі працівників Вендичанської селищної ради, Могилів-Подільської районної ради, вчителів та школярів Сугаківської школи в селі Сугаки була засаджена лісова ділянка саджанцями дуба звичайного. Висадження дерев покликане не лише озеленити нашу країну, а долучати кожного українця до порятунку природи і особистого внеску в її розвиток. 

Працівники ДП «Могилів-Подільський райагроліс» забезпечили інструментами та посадковим матеріалом усіх, хто взяв участь у заході.
«Ми цінуємо допомогу кожного, хто сьогодні взяв до рук меч Колесова та саджанець -  дякує учасникам садіння  майстер лісу ДП «Могилів-Подільський райагроліс» Василь Бурик. – Бо розуміємо, що тут зібралися ті, хто  не лише щиро любить ліс, а й готовий «докласти рук», аби зелених насаджень на території нашої громади ставало більше. Тож не так важливо, скільки  сьогодні дерев посадив кожен з нас, набагато важливіше – ми залишили достойний «слід» на цій землі».

Тепер за саджанцями ретельно доглядатимуть лісівники, щоб через кілька років вони стали справжнім лісом і радували тих, хто житиме після нас.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь